Monday, 11 September 2023 10:19

СЕМИНАР ЕВРОПЕЙСКИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА КИБЕРСИГУРНОСТ

Здравейте,


 Бихме искали да ви поканим да се присъедините към предстоящо събитие, организирано от Български съюз на стандартизаторите, Федерация на научно-техническите съюзи в България и Cyberone.

 

Има приложена покана, която дава по-детайлна информация за провеждането на семинара. В него ще вземат участие водещи експерти в областта на киберсигурността и тенденциите за сигурност. Ще има възможност и за провеждането на дискусии и създаването на връзки между участниците.

 

Събитието е организирано в делничен ден, за да могат да се включат повече представители на бизнес, държавни и академични организации. Входът е безплатен, но местата са ограничени и затова е необходима предварителна регистрация, посочена в поканата.

Ще Ви бъдем благодарни, ако направите достояние тази информация и за колегите ви от ИТ отдел или дирекция на Вашата институция, и, ако е възможно, да я дистрибутирате и на съответните отговорници или специалисти по киберсигурност и защита на информацията в близки до вас администрации.  

Предварително благодаря за участието от Ваша страна, което се надявам да бъде осигурено и подкрепено от ръководителите Ви и възможността нашата инициатива да достигне до повече заинтересовани организации.

Прилагам поканата в PDF формат и отново искам да потвърдя, че събитието е с нетърговски характер и входът е без такса, но срещу задължителна предварителна регистрация поради ограничения брой на места в залата.

Ще се радвам да работим заедно и да обменяме знания в този процес.


С уважение,

 

Проф. д-р инж. Любомир Димитров, председател на БСС

Ясен Танев, експерт ЦИХ Тракия, съорганизатор на събитието

Инж. Лилия Смедарчина, зам.-председател на БСС

Д-р Мирослав Митев, зам.-председател на БСС

 

ПОКАНА

Real Time Web Analytics